ROED Gebruiker

ROED Gebruiker

Ik ben Rodney en voor ik bij ROED-werkt kwam heb ik AKA niveau 1 gedaan.  Daarnaast heb ik ook verschillende certificaten binnen het lassen gehaald. Binnen ROED-werkt ben ik mijn droom achterna gegaan om automonteur te worden, ik ben in april 2018 begonnen bij ROED en heb in oktober mijn basis autotechniek afgerond en heb veel ervaring opgedaan als bandenmonteur. Ik ben nu zover dat ik druk aan het solliciteren ben naar een passende functie en zoals het er nu uitziet kan ik binnenkort beginnen binnen een bedrijf als bandenmonteur. Met andere woorden ik ga mijn droom achterna en ben blij dat ik dit traject heb gevolgd.

KLACHTENBELEID

Privacy

ROED-werkt gaat zeer zorgvuldig om met de haar toevertrouwde persoonlijke informatie. Volgens de AVG is er een privacyreglement opgesteld waarin wordt beschreven op welke wijze door ROED-werkt wordt omgegaan met persoonlijke en andere vertrouwelijke informatie.

Klachten

ROED-werkt hecht sterk aan een goede en transparante relatie met haar klanten. Het verlenen van diensten is, hoe zorgvuldig daarbij ook te werk wordt gegaan, mensenwerk. Het is daarom niet uitgesloten dat een klant niet tevreden is over de dienstverlening of dat er iets mis gaat. Om een zorgvuldige behandeling van klachten te waarborgen heeft ROED-werkt een klachtenreglement opgesteld. De regeling is van toepassing op alle soorten klachten van klanten van ROED-werkt.

Link naar het klachtenregelement

Indienen klachten

Klachten kunnen op de volgende wijzen worden ingediend:

Schriftelijk

ROED-Werkt, Belder 12a, 4704RK, Roosendaal of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Duane  en heb de hele opstart van ROED-werkt meegemaakt. Omdat ik in een heftige periode zat kon ik bij ROED-werkt terecht voor gesprekken die mij weer wat houvast gaven om verder te kunnen. Ik heb veel meegeholpen tijdens de opstart van de werkplaats zoals schilderen van apparatuur, indelen en contacten zoeken met scholen en bedrijven. Zo kwam ik weer langzaam aan terug in het arbeidsritme.Het was een soort veilige haven voor mij waar ik op zijn tijd even mijn verhaal kon doen of even lekker wat werk kon verzetten om mijn gedachte op orde te krijgen.

Inmiddels ben ik gestart binnen een bedrijf waar ik mijn energie in kwijt kan.

Ik ben Natasja en op dit moment zit ik in het laatste jaar van praktijkonderwijs. Vanuit ROED-werkt heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben buiten alle verwachtingen gestart met een entree opleiding Zorg en Welzijn. Het gaat vlot met mijn modules afronden, ik mag daarom binnenkort mijn examen doen. Daarna wil ik doorstromen naar niveau 2 Zorg en Welzijn en wil ik daarnaast mijn talenten binnen de fotografie verder ontwikkelen. Ik heb het erg naar mijn zin binnen ROED-werkt en ben dankbaar voor alles wat ROED voor mij heeft gedaan.

Ik ben Bram en ik heb binnen ROED-werkt een half jaar een leer-werktraject gevolgd. Langzaam kwam ik weer in een  goed dag en nacht ritme waardoor ik weer mijn werkzaamheden als lasser kon oppikken binnen de werkplaats. Vanuit ROED-werkt ben ik doorgestroomd naar pre-delta waar ik een fulltime job heb en een dag per week een studie niveau 4 als bankwerker/lasser volg. In het begin was het zwaar om in het echte arbeidsproces te komen maar met wat vallen en opstaan ben ik er uiteindelijk toch doorheen gekomen. Roed-werkt heeft mij er snel bovenop geholpen. Een bedrijf met een goede sfeer en een mooie doelgroep. 

Roed-werkt, werkt samen met: